Voorlichtingsbijeenkomst NLQF op 19 september 2019

Op donderdag 19 september 2019 (10.00 - 12.30 uur) is er een voorlichtingsbijeenkomst over het Nederlands Kwalificatieraamwerk NLQF in Utrecht. Deze bijeenkomst is bestemd voor alle partijen die in Nederland private kwalificaties aanbieden (particuliere opleiders, contractonderwijs mbo en hbo, branches, sectoren, werkgevers, enzovoort). De bijeenkomst gaat over het inschalen van kwalificaties of opleidingen in het NLQF zodat zij een NLQF-niveau toegekend krijgen en vergelijking met andere opleidingen mogelijk wordt.

Het NCP NLQF vertelt tijdens de bijeenkomst over de betekenis van het NLQF voor de opleidingsmarkt en licht de procedure toe die organisaties doorlopen om een NLQF-niveau toegekend te krijgen. Een organisatie met een ingeschaalde kwalificatie vertelt over eigen  ervaringen met het NLQF. Zo gaf Marieke Gervers - practor creatief vakmanschap bij het ROC van Amsterdam - tijdens de vorige voorlichtingsbijeenkomst aan hoe het NLQF helpt om leer- en denkontwikkelingen van vakmensen aantoonbaar te maken. Lees meer

Plaats

De bijeenkomst op 19 september 2019 vindt plaats bij Cursus- en Vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9, 3531 AJ Utrecht. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Voor de liefhebbers zijn er broodjes na afloop.

Aanmelden

Naar het aanmeldformulier

Share This