Eerste Makelaarsdiploma met NLQF-kwalificatie uitgereikt

VastgoedCert, het kwaliteitsregister voor makelaars, heeft de opleidings- en exameneisen voor de kwalificaties van de makelaars Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk Vastgoed en Wonen volledig geactualiseerd en aan de eisen van de tijd aangepast. In samenwerking met examenbureau SVMNIVO zijn deze kwalificaties ingeschaald in het NLQF. Met deze inschalingen is een belangrijke stap gezet in de strategie van VastgoedCert die er onder andere op gericht is het kwaliteitsniveau van opleidingen en diploma’s te verhogen.

Op 7 maart 2019 hebben Jan Mes, directeur VastgoedCert en Marnix ten Voorde, directeur SVMNIVO, gezamenlijk het eerste diploma Makelaar Wonen met NLQF-logo niveau 5 uitgereikt aan Martijn Grootveld uit Middelburg. De belangrijkste reden voor Martijn Grootveld om dit diploma te behalen is om erkenning te krijgen voor de benodigde kennis en vaardigheden die noodzakelijk zijn om als bekwaam makelaar en taxateur te kunnen functioneren. Hierdoor kan hij zich laten certificeren en registreren bij VastgoedCert en lid worden van een gerenommeerde brancheorganisatie. Bij zijn werkzaamheden als makelaar straalt dat vertrouwen uit richting de consument, zowel verkoper als koper.
In de toekomst hoopt hij zichzelf verder te kunnen verdiepen in de woningmakelaardij en taxatiebranche. Hij sluit hierbij niet uit dat hij op langere termijn ook de ontwikkeling richting het bedrijfsmatig vastgoed zal maken.

Diploma uitreiking met NLQF 3 002

Share This