Voorlichtingsbijeenkomst en werksessie NLQF op 14 juni 2018

Op donderdag 14 juni 2018 is er van 10.00 - 12.30 uur een voorlichtingsbijeenkomst over het Nederlands Kwalificatieraamwerk NLQF in Utrecht. Aansluitend is van 12.30 - 14.30 uur een werksessie waar instellingen die bezig zijn met een validiteitsverzoek of inschalingsverzoek ondersteuning kunnen krijgen.

Voorlichtingsbijeenkomst
De bijeenkomst gaat over het inschalen van kwalificaties of opleidingen in het NLQF zodat zij een NLQF-niveau toegekend krijgen en vergelijking met andere opleidingen mogelijk wordt.
Psychodidact brengt op 14 juni vanuit de praktijk een casus in inzake de inschaling van kwalificaties. Psychodidact is een particulier opleidingsinstituut in de psychologie en liet twee kwalificaties inschalen in NLQF-niveau 6: Psychosociaal Counselor en Stressmanagement Coaching Counseling Conflictbemiddeling Professional.
Deze bijeenkomst is bestemd voor alle partijen die in Nederland private kwalificaties aanbieden (particuliere opleiders, branches, sectoren, werkgevers, enz.). Op 14 juni gaat de aandacht speciaal uit naar de betekenis van NLQF voor beroepsgroepen en beroepsverenigingen in Nederland.
Deze bijeenkomst vindt plaats bij Cursus- en Vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9 3531 AJ Utrecht. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Psychodidact over NLQF:
‘Nu onze kwalificaties zijn ingeschaald kunnen we ons onderscheiden binnen het complementair onderwijs. We kunnen de kwaliteit communiceren naar de zorgverzekeraars en kunnen werkgevers en werknemers duidelijk maken wat de waarde is van onze studies.’

Werksessie
Aansluitend aan de voorlichtingsbijeenkomst vindt er van 12.30 - 14.30 uur een werksessie plaats. Instelligen die bezig zijn met een validiteitsverzoek of inschalingsverzoek kunnen hier ondersteuning krijgen. De werksessie vindt ook plaats bij het Cursus- en Vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9 3531 AJ Utrecht. Kosten voor deze sessie bedragen 50 euro. U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Share This