Webinar op 22 maart 2018: NLQF – wat, waarom en hoe?


Het begrip NLQF raakt steeds meer ingeburgerd raakt in de wereld van onderwijs en arbeidsmarkt. Het instrument is ontwikkeld om arbeidsmobiliteit te bevorderen, zowel nationaal als internationaal. Hoe? Door het niveau van alle soorten kwalificaties inzichtelijk en vergelijkbaar te maken. Hoe gebeurt dat precies? Wat is de wettelijke status van het NLQF? Wat heb ik eraan als individu en als opleider of werkgever? Wat is de relatie met het Europese Kwalificatieraamwerk EQF? In een live webinar op donderdag 22 maart (16.00 – 16.45 uur) gaan de adviseurs van het Nationaal Coördinatiepunt NLQF in op deze en andere vragen over het nut en de noodzaak van het NLQF. Deelname is gratis.

Met NLQF weet je wat het niveau van een kwalificatie is, kun je als opleider laten zien wat diploma’s van jouw opleidingen waard zijn, als werkgever zorg je voor de juiste persoon op de juiste plek, als werknemer kun je aantonen hoe je gekwalificeerd bent en als student kun je betere keuzes maken voor vervolgopleidingen.  

U kunt zich inschrijven voor het webinar op 22 maart via https://www.onlineseminar.nl/cinop/webinar/21414/nlqf---wat-waarom-en-hoe/#watch

 

Share This