Database NLQF-kwalificaties en register NLQF

Database NLQF-kwalificaties en register NLQF

NLQF kwalificaties in database en register

Het NCP NLQF heeft een register, dit is de bron van alle door ons ingeschaalde private kwalificaties. Daarnaast is er de Database NLQF-kwalificaties waarin alle informatie staat over alle kwalificaties die gekoppeld zijn aan het NLQF: door het NCP NLQF ingeschaalde private kwalificaties én kwalificaties die door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap worden beheerd.

Wat kun je met de Database NLQF-kwalificaties?

Vinden, zoeken en vergelijken van formele en non-formele kwalificaties met een NLQF aanduiding. Ben je op zoek naar een vergelijkbare informatie dataset op Nederlands en Europees niveau, over wat iemand kan en weet na het behalen van een diploma, certificaat of getuigschrift? Of wil je graag weten wat het niveau is van een kwalificatie of hoe deze informatie zich verhoudt tot die van een andere kwalificatie? Klik dan door naar de database.

Wat kun je met het NLQF-register?

In het register van het NCP NLQF staan alle private kwalificaties die tot nu toe in Nederland door het NCP zijn ingeschaald in het NLQF. Je ziet hier welke kwalificaties zijn ingeschaald, op welk NLQF/ EQF niveau, wie eigenaar is en wanneer de inschaling plaatsvond en wanneer herregistratie volgt. Dat laatste is enkel zichtbaar in het register. Alle andere informatie en informatie over de leeruitkomsten vind je ook in de database.