Skip to main content

Werksessie leeruitkomsten formuleren 31 oktober 2023

Op 31 oktober 2023  (10.00 tot 12.30 uur) biedt het Nationaal Coördinatie Punt NLQF een werksessie leeruitkomsten formuleren aan. Tijdens deze werksessie wordt interactief besproken wat leeruitkomsten zijn, waarom werken met leeruitkomsten zoveel voordelen heeft en wordt er geoefend met het formuleren. Na de werksessie heb je de juiste tools om zelf aan de slag te gaan met het formuleren van leeruitkomsten. Toch nog even oefenen en feedback krijgen? Dit kan door de ‘huiswerk opdracht’ die wordt aangeboden via een online omgeving na de werksessie.

jason goodman Oalh2MojUuk unsplash

Programma

  • Welkom
  • Uitleg over leeruitkomsten
  • Uitwisseling en oefenen met leeruitkomsten formuleren
  • Vragen

Deze werksessie is bedoeld om organisaties die willen beginnen met een inschalingsaanvraag of bezig zijn met een inschaling op weg te helpen. Tijdens het programma onderdeel uitwisseling gaan deelnemers aan de slag met het formuleren van leeruitkomsten. Voor de deelname is daarom materiaal nodig in de vorm van leerdoelen of competentieprofielen. Deelnemers brengen hun eigen materiaal in tijdens de werksessie!

De werksessie vindt plaats bij Space to Create, Stationsplein 90 (zaal Pop Art) in Utrecht. De kosten voor deelname bedragen € 100,- per persoon. Aanmelden kan via deze link.

Op deze werksessie zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing.