Skip to main content

Essenzo: feestelijke diploma-uitreiking met NLQF niveau 6

In oktober was het feest voor de eerste lichting Essenzo studenten van de opleiding commercieel management. Zij ontvingen tijdens de feestelijke diploma-uitreiking een diploma met NLQF niveau 6. En het NLQF was er bij.

Diploma Essenzo

Een speciaal diploma omdat Essenzo zich richt op iedereen die zich niet thuis voelt in het standaard schoolsysteem. Natuurlijk willen ook deze groep studenten een diploma van waarde en niveau behalen. Sinds 2008 helpt Essenzo deze studenten op weg met een uniek en praktisch onderwijsconcept. Deze slimme doeners gaan werkend leren; een dag per week les van enthousiaste docenten/professionals, de rest leert de student de overige 4 dagen bij het bedrijf waar ze werken.

De zaal zat vol met studenten, familieleden, vertegenwoordigers van Essenzo en werkgevers. Er werden niet alleen diploma’s uitgereikt maar ook verteld. Het NCP NLQF en CPION werden uitgenodigd om meer te vertellen over de waarde van het Essenzo diploma, gekoppeld aan de labels van Post HBO Nederland en NLQF. Dit werd gedaan door Paul Esveld (CPION) en Tijs Pijls (NLQF).

Directeur van Essenzo, Dirk Goijert, sprak de aanwezigen toe en benadrukte het belang van kwalitatief goed onderwijs gekoppeld aan een diploma met waarde op de arbeidsmarkt. Voor zowel werkgevers als werknemers. Voor alle studenten: gefeliciteerd vanuit het team van NLQF en veel succes in de toekomst met dit mooie diploma!

Is jouw opleiding ingeschaald bij het NLQF en vindt er binnenkort en diploma-uitreiking plaats? Laat het NLQF dat zeker weten!